RaabMobiel | Actuele bouwinformatie, digitaal bestellen

Wat is RaabMobiel?

RaabMobiel: Actuele bouwinformatie, digitaal bestellen
Met de App van Raab Karcher kunt u op een hele eenvoudige manier efficiënter en effectiever werken. Welke mogelijkheden biedt RaabMobiel?

De meest complete productcatalogus
U kunt snel een product zoeken door een deel van de productomschrijving in te geven of te filteren op productkenmerken. Zo beschikt u waar en wanneer u dat wilt over de meeste actuele productinformatie. Als u het juiste product gevonden hebt, vindt u naast de afbeeldingen, kenmerken en verwerkingsinstructies ook meteen uw nettoprijs en het voorraadniveau in uw Raab Karcher vestiging.

Digitaal bestellen
Vanuit de app kunt u daarna ook direct een bestelling plaatsen om vervolgens aan te geven op welke Raab Karcher vestiging u het wilt afhalen of waar u de producten wilt laten bezorgen.

Het laatste nieuws
Raab Karcher houdt u op de hoogte van het voor u interessante laatste nieuws en nieuwe innovatieve en/of duurzame producten. Ook ziet u in de app wie uw contactpersoon is en kunt u daar direct telefonisch of per mail contact mee opnemen.

Heeft u een klus verder weg?
Dan vertelt de app u wat de dichtstbijzijnde Raab Karcher vestiging is. Ten slotte vindt u een overzicht van alle acties uit de Actiekrant, maar ook echte knallers die alleen via de app geldig zijn.

Direct gebruik maken van RaabMobiel?
RaabMobiel is beschikbaar voor smartphones en tablets en is gratis beschikbaar in de vorm van een app voor alle Ios (Apple) iPhones en iPads en alle Android smartphones en tablets. Daarnaast is de app ook beschikbaar als een webapp voor gebruik op smartphones en tablets van andere besturingssystemen zoals Windows-phone of Blackberry.

Direct gebruik maken van RaabMobiel? Klik op het logo van de Appstore of ga naar https://www.raabkarcher.nl en vraag direct uw persoonlijke inlogcode aan. Wilt u meer informatie? Stel uw vraag via het contactformulier of neem contact op met onze helpdesk.

Download RaabMobiel

Apple App Store

raabmobiel app apple app store

Google Play Store

raabmobiel app google play